Ons bedrijf

Coppens mechanisatie is in 1967 opgericht door Kees Coppens. Inmiddels is het bedrijf al drie generaties in de familie. De afgelopen jaren is er flinke groei gerealiseerd. Het team bestaat uit circa 10 medewerkers, met ieder een eigen specialisatie. Sinds 2012 heeft Coppens zich in een nieuw pand gevestigd op het industrieterrein van Wouw (Noord-Brabant). Het nieuwe pand bevat onder andere een groot magazijn dat snelle levering van onderdelen mogelijk maakt. De grotere werkplaats zorgt voor snelle en efficiënte productie. 

Coppens Mechanisatie specialiseert zich in machinebouw voor de landbouw. Daarnaast richt zij zich op mechanisatie. Door jarenlange ervaring is Coppens uitgegroeid tot een bedrijf dat zowel klanten in binnen- en buitenland bedient. Zij is dan ook dealer van verschillende gerenommeerde merken.

Landbouw gaat dag en nacht door en het optimaal werken van de machines is dan ook van groot belang. Bij calamiteiten wordt er gezorgd dat de productie zo snel mogelijk hervat kan worden.